W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.
Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
Logowanie
Logowanie jest możliwe za pomocą konta w dzienniku elektronicznym Mobidziennik, dla którego ustawiono i potwierdzono adres e-mail.
Manufaktura czekolady Beskid Chocolate w Węgierskiej Górce to miejsce, dokąd 27 listopada br.udała się na wycieczkę przedmiotową kl. 3Ca ucząca się w zawodzie cukiernik. W miejscu tym uczniowie wysłuchali prelekcji na temat powstawania rzemieślniczej czekolady z ziaren kakaowców. Podczas wycieczki przedmiotowej uczniowie uczestniczyli w warsztatach, podczas których dekorowali własną tabliczkę czekolady, dekorując ją różnymi dodatkami. Uczniowie projektowali także własne opakowanie na czekoladę. Najsłodszą częścią warsztatów była degustacja różnych rodzajów czekolad i szukanie różnic w ich smakach.